Fysiotherapie is een paramedische discipline die zich richt op het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Elk jaar gaan maar liefst 2,5 miljoen mensen naar een fysiotherapeut omdat zij klachten hebben als ze bewegen. Een van de meest voorkomende klachten is lage rugpijn zonder uitstraling. Vaak komt dat door problemen die betrekking hebben op de wervelkolom.

Bij onze praktijk staat het herstellen en verbeteren van de lichamelijke functies en mobiliteit centraal. Onze ervaren fysiotherapeuten werken samen met patiënten om individuele behandelplannen op te stellen, die zijn afgestemd op specifieke behoeften en doelen. Door middel van gerichte oefeningen, manuele technieken en advies streven we ernaar om pijn te verminderen, functie te herstellen en preventieve maatregelen te nemen. Of het nu gaat om sportblessures, postoperatieve revalidatie of chronische aandoeningen, bij onze praktijk kan je rekenen op professionele zorg en persoonlijke aandacht om je gezondheid en welzijn te bevorderen. Klik hier als je meer wil weten over wat een fysiotherapeut doet.

De meeste patiënten worden door de huisarts naar de fysiotherapeut verwezen, maar dit is niet persé nodig. Je kan ook zelf rechtstreeks een afspraak maken met onze praktijk, zonder tussenkomst van de huisarts.