Een fysiotherapeut is een specialist op het gebied van het menselijk bewegingsapparaat en speelt een essentiële rol in het herstel en behoud van optimale lichamelijke functies. Bij onze praktijk bieden onze deskundige fysiotherapeuten gepersonaliseerde zorg aan patiënten van alle leeftijden. We voeren uitgebreide diagnoses uit om de bron van pijn, beperkingen of bewegingsproblemen te identificeren.

Op basis van deze diagnose stellen we individuele behandelplannen op die gericht zijn op het verminderen van pijn, het verbeteren van mobiliteit, het vergroten van spierkracht en het bevorderen van flexibiliteit. Fysiotherapie omvat verschillende behandelingstechnieken, waaronder therapeutische oefeningen, manuele therapie, massage, dry needling en advies over houding en ergonomie.

Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met patiënten om hun voortgang te evalueren en de behandeling indien nodig aan te passen. Of jenu herstelt van een blessure, revalideert na een operatie of omgaat met een chronische aandoening, ons team staat klaar om je te begeleiden op jouw weg naar herstel en een actief, gezond leven. Vertrouw op onze expertise en toewijding om je gezondheid en welzijn te bevorderen. Bekijk hier welke klachten een fysiotherapeut veelal kan verhelpen.