Schouder Expertise

Schouder expertise

Bij onze fysiotherapiepraktijk hebben wij een specifieke specialisatie in schouderfysiotherapie. Onze schouderfysiotherapeuten zijn experts op het gebied van schouderklachten en kunnen jou helpen bij het herstellen van blessures, het verminderen van pijn en het verbeteren van de schouderfunctie.

Of je nu last hebt van een acute blessure, chronische klachten of een beperkte bewegingsvrijheid in de schouder, onze schouderfysiotherapeuten zijn getraind om een nauwkeurige diagnose te stellen en een effectief behandelplan op te stellen.

Tijdens de behandeling maken wij gebruik van specifieke oefeningen, mobilisatietechnieken en gerichte therapie om de schouder te versterken, de bewegingsmogelijkheden te vergroten en de stabiliteit te verbeteren.

Daarnaast geven wij advies over hoe je jouw schouder in het dagelijks leven kunt ontlasten en hoe je blessures kunt voorkomen.

Als je last hebt van schouderklachten en baat zou kunnen hebben bij schouderfysiotherapie, neem dan contact met ons op. Onze ervaren schouderfysiotherapeuten staan klaar om jou te helpen op weg naar een gezonde, pijnvrije en goed functionerende schouder. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen in jouw herstel en welzijn.