Mulligan concept

Mulligan concept

Bij onze fysiotherapiepraktijk bieden wij gespecialiseerde behandelingen volgens het Mulligan concept aan. Het Mulligan concept is een innovatieve benadering van fysiotherapie die zich richt op het verbeteren van de gewrichtsfunctie en het verminderen van pijnklachten zonder manipulatie of kraken.

Onze ervaren fysiotherapeuten zijn opgeleid in het toepassen van het Mulligan concept en zijn in staat om nauwkeurig te beoordelen welke gewrichten beperkt zijn in hun beweging. Met zachte en pijnvrije technieken, ook wel 'mobilisaties met beweging' genoemd, helpen wij om de gewrichten beter te laten bewegen en de balans in het lichaam te herstellen.

Het Mulligan concept is geschikt voor verschillende klachten, zoals nek- en rugpijn, gewrichtspijn, schouderklachten, en problemen met het bewegingsapparaat. Het is een veilige en effectieve behandelmethode die snel verlichting kan bieden bij klachten.

Tijdens de behandeling werken we nauw samen met jou om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en doelen. Ons doel is om jouw gewrichtsfunctie te verbeteren, pijn te verminderen en jouw algehele lichaamsbeweging te optimaliseren.

Als je last hebt van bewegingsklachten en baat zou kunnen hebben bij het Mulligan concept, neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige fysiotherapeuten staan klaar om jouw klachten te beoordelen en een effectieve behandeling te bieden om jouw gezondheid en welzijn te bevorderen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe het Mulligan concept jou kan helpen om weer vrij en pijnvrij te bewegen.