Lymfe- en oedeemtherapie

Lymfedrainage- en oedeemtherapie


Bij onze fysiotherapiepraktijk bieden wij gespecialiseerde lymfedrainage- en oedeemtherapie aan. Deze behandeling is gericht op het verminderen van vochtophopingen en het bevorderen van de lymfecirculatie, met name bij mensen die last hebben van lymfoedeem.

Onze ervaren therapeuten zijn speciaal opgeleid in deze therapie en zijn in staat om nauwkeurig te beoordelen waar vochtophopingen plaatsvinden en wat de beste aanpak is. Met zachte en ritmische massagetechnieken stimuleren wij het lymfestelsel om vocht af te voeren en het natuurlijke evenwicht te herstellen.

Lymfedrainage- en oedeemtherapie kan uitkomst bieden bij verschillende aandoeningen, zoals lymfoedeem na kankerbehandelingen, vochtophopingen na een operatie of verwonding, en zwellingen bij veneuze problemen.

Tijdens de behandeling werken we nauw samen met jou om een persoonlijk behandelplan op te stellen dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en doelen. Ons doel is om jou te helpen bij het verminderen van vochtophopingen, het verlichten van klachten en het verbeteren van jouw kwaliteit van leven.

Als je last hebt van lymfoedeem, vochtophopingen of gerelateerde klachten, neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige therapeuten staan klaar om jouw situatie te beoordelen en een effectieve behandeling te bieden om jouw gezondheid en welzijn te bevorderen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe lymfedrainage- en oedeemtherapie jou kan helpen om weer comfortabel en vrij te bewegen.