Dry needling

Dry needling

Bij onze fysiotherapiepraktijk bieden wij dry needling aan als gespecialiseerde behandeling voor spiergerelateerde klachten. Dry needling is een effectieve techniek waarbij dunne naalden in triggerpoints (spierknoopjes) worden geplaatst om spanning en pijn in de spieren te verminderen.

Onze deskundige fysiotherapeuten zijn getraind in het lokaliseren van triggerpoints en het veilig toepassen van dry needling. Door middel van deze behandeling kunnen we diepe spierknopen gericht ontspannen, waardoor de doorbloeding verbetert en de spieren zich kunnen herstellen.

Dry needling is geschikt voor diverse klachten, zoals chronische spierspanning, pijnlijke spierverhardingen, sportblessures en overbelastingsklachten. Het is een aanvullende behandeling op de reguliere fysiotherapie en kan vaak snel verlichting bieden bij hardnekkige spierproblemen.

Als je last hebt van spiergerelateerde klachten en baat zou kunnen hebben bij dry needling, bespreek dan de mogelijkheden met onze fysiotherapeuten. Zij kunnen jouw specifieke situatie beoordelen en een behandelplan op maat maken om jouw klachten te verminderen en jouw herstel te bevorderen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe dry needling jou kan helpen om weer optimaal te bewegen en functioneren.