FYSIO FITNESS VOOR IEDEREEN DIE WIL BEWEGEN

Bewegen is belangrijk!
Om je in beweging te houden is fysiotherapie Haelen al 40 jaar actief in de regio Haelen-Nunhem-Buggenum. Zo kan je bij ons terecht voor o.a. fysiotherapie, manueletherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, tapen en bandageren, incontinentietraining, mckenzietherapie, bekkentherapie en de beweegprogramma’s voor hartfalen en COPD.

Fysiotherapie Haelen beschikt naast de reguliere behandelruimtes, op de eerste verdieping ook over een nieuw ingerichte fitnessruimte van 200 m2. In een sfeervolle ambiance worden diverse beweegprogramma’s gegeven en ook kunnen hier meerdere kleine groepen van maximaal 10 personen onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut individueel aan hun gezondheid werken. Fysiofitness is dus voor iedereen die op een verantwoorde manier aan zijn gezondheid wil werken.

Wanneer u zich inschrijft, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen. Er zal gekeken worden naar uw doelen en behoeften, waar we een op maat gemaakt programma voor inrichten.

Inschrijfkosten

37.50
  • Intake / Fittest
  • Welnesskey
  • Elestiek borstband

Maandabonnement A

37/Maand
  • FysioFitness programma
  • 1x per week deelnemen

Maandabonnement B

60/Maand
  • FysioFitness programma
  • 2x per week deelnemen
Iemand die meer beweegt is minder vaak ziek en voelt zich over het algemeen fitter. Ook is de kans kleiner op het krijgen van chronische ziekten zoals artrose, diabetes of een hartinfarct. Het hoeft dus geen betoog dat bewegen – en dan vooral verantwoord bewegen – uitermate belangrijk is. Vanuit dat gegeven biedt FysioFitness Haelen een uitgebalanceerd en op jouw afgestemd trainingsprogramma aan, zodat jij je lichamelijke belastbaarheid, conditie en kracht kunt vergroten.

FysioFitness kan worden ingezet als een onderdeel van je revalidatie of om blessures of klachten aan uw bewegingsapparaat te voorkomen. Ook werkt FysioFitness ondersteunend bij diëten of om uw algehele fitheid en gezondheid te bevorderen. Fysiofitness is dus bedoeld voor zowel (ex)patiënten als ook voor mensen die zelfstandig onder goede begeleiding meer willen bewegen.

Tussen 08:30h en 20:00h

Bent u voormalig patiënt of wilt u gewoon zelfstandig onder goede begeleiding van een fysiotherapeut meer bewegen? Dan ben je  bij FysioFitness Haelen aan het juiste adres. 
De fitness vindt bij ons plaats in een geheel nieuw ingerichte oefenzaal op de eerste verdieping van onze fysiotherapiepraktijk. Wij werken in een persoonlijke en gezellige sfeer met de allernieuwste apparatuur van Technogym.

De FysioFitness sessies vinden plaats in de geheel nieuw ingerichte oefenzaal op de 1ste verdieping van onze praktijk voor Fysiotherapie en op vaste tijden in de ochtend, middag en avond, tussen 08.30 en 20.00 uur. Hier werken wij in een persoonlijke en gezellige sfeer met de nieuwste apparatuur van Technogym. Wij hebben voor dit merk gekozen aangezien Technogym robuurste apparatuur levert die verder computergestuurd wordt en voor iedere doelgroep goed toegankelijk is.

Wij brengen eerst uw wensen en behoeften wat betreft fitnessen in kaart. Je krijgt een specifieke intaketest die wordt afgenomen door een fysiotherapeut en aan de hand daarvan wordt je fitnessniveau bepaald. 

Je trainingsprogramma wordt vervolgens volledig afgestemd op jouw persoonlijke doelen, mogelijkheden en wensen. Je ontvangt van ons een welness-key waarop je persoonlijke trainingsprogramma wordt opgeslagen. Deze sleutel geeft automatisch bij elk fitnessapparaat de voor jouw persoonlijke instellingen aan.
Onze fitnessprogramma’s staan bekend om hun ruime, individuele aandacht en er zijn dan ook slechts maximaal 10 deelnemers die tegelijk sporten op vaste tijden onder de professionele begeleiding van een fysiotherapeut.

Iedere sporter draagt tijdens de trainingen een borstband om de hartfrequentie voortdurend te controleren. Wij maken voor jou een persoonlijke trainingskaart aan zodat je je eigen prestaties kunt volgen en zo nodig bijstellen.
 

Schoenen

Tijdens de trainingen in de sportruimte dient u sportschoenen met schone zolen te dragen. Voor mannen is het niet toegestaan om mouwloze open T-shirts te dragen. Het meenemen van een handdoek en waterbidon wordt geadviseerd.

 

Fatsoensnormen

Bezoekers dienen zich volgens de algemeen geldende (fatsoens-)normen en waarden te gedragen. De praktijk behoudt zich het recht voor om personen die aanstootgevend gedrag vertonen te verwijderen uit de praktijk.

 

Verlies of diefstal

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw persoonlijke eigendommen. Laat deze dus niet in de wachtruimte of kleedkamer achter.

 

Calamiteiten en reanimatiebeleid

In het geval van calamiteiten dient u de aanwijzingen van het personeel of de hiertoe bevoegde instantie (brandweer, politie) op te volgen. Zonder tegenbericht (niet reanimatie-verklaring) hanteren we in de prakijk een reanimatiebeleid bij hartfalen.

VERGROOT JE KRACHT EN CONDITIE