Meer dan alleen
reguliere fysiotherapie
FysioFitness voor iedereen
die graag wil bewegen
Therapeuten met
verschillende specialisaties

FysioFitness is voor iedereen die geïnteresseerd is in bewegen

Naast de reguliere behandelruimtes beschikken wij tevens op de eerste verdieping over een fitnessruimte van 200m2. Hier worden verschillende beweegprogramma's gegeven. Daarnaast werken hier meerdere kleine groepen (maximaal 8 personen) onder begeleiding van een fysiotherapeut in een sfeervolle ambiance individueel aan hun gezondheid. Dit kunnen ook mensen zijn zonder klachten.

Gespecialiseerde therapeuten bij Fysiotherapie Haelen

Naast fysiotherapie nu FysioFitness

Mensen die meer bewegen zijn minder vaak ziek en voelen zich fitter. Ze lopen minder kans op het krijgen van chronische ziekten zoals artrose, diabetes of een hartinfarct.

Bewegen en dan met name verantwoord bewegen is dus erg belangrijk. Vanuit dat standpunt biedt FysioFitness Haelen u een uitgebreid en uitgebalanceerd trainingsprogramma om uw lichamelijke belastbaarheid, kracht en conditie te vergroten.

FysioFitness kan dienen als onderdeel van revalidatie of ter preventie van blessures of klachten aan uw bewegingsapparaat Ook als ondersteuning bij diëten of ter bevordering van uw fitheid en gezondheid is FysioFitness geschikt.

Naast Fysiotherapie kunt u bij Fysiotherapie Haelen ook terecht voor FysioFitness

FysioFitness op vaste tijden

FysioFitness is bedoeld voor zowel (ex)patiënten als ook voor mensen die zelfstandig onder goede begeleiding meer willen bewegen.

De FysioFitness sessies vinden plaats op vaste tijden in de ochtend, middag en avond tussen 9:00 uur en 20:00 uur.

De fitness vindt plaats in de geheel nieuw ingerichte oefenzaal op de eerste verdieping van onze praktijk voor fysiotherapie. In onze FysioFitness ruimte werken wij in een persoonlijke en gezellige sfeer met de nieuwste apparatuur van Technogym.

FysioFitness is voor iedereen die geïnteresseerd is in bewegen

Start van het programma

Allereerst worden uw wensen en behoeften wat betreft fitnessen bekeken. Elke deelnemer ondergaat een specifieke intaketest. Deze test wordt door een fysiotherapeut afgenomen en bepaalt uw fitheidsniveau. Na de intaketest zal het trainingsprogramma volledig worden afgestemd op uw individuele mogelijkheden, doelen en wensen.

Elke deelnemer ontvangt hiervoor een wellness-key waarop het eigen trainingsprogramma wordt opgeslagen. Deze sleutel geeft daarnaast ook automatisch bij elk fitnessapparaat de juiste instellingen aan.

Fysiotherapie Haelen beschikt over een fitness ruimte van 200m2

FysioFitness in groepen

Het fitnessprogramma wordt gekenmerkt door ruime persoonlijke aandacht en wordt uitgevoerd in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers op vaste tijden.

U traint in een groep aan de hand van uw persoonlijk programma onder de professionele begeleiding van een fysiotherapeut.

Tijdens trainingen draagt iedere deelnemer een borstband om de hartfrequentie te controleren. Er wordt ook een persoonlijke trainingskaart gemaakt zodat u uw prestaties kunt volgen en eventueel bijstellen.

In groepsvorm werken aan uw gezondheid bij Fysiotherapie Haelen

Aanmelden voor FysioFitness

Als u zich wilt inschrijven maakt u een afspraak waarna u de intaketest doet. U kiest vervolgens op welke dag en op welk tijdstip u wilt fitnessen.