Fysio Haelen - fysiofitnessFysio Haelen - fysiofitness

FysioFitness voor iedereen die wil bewegen

Bewegen is belangrijk

Om u in beweging te houden is fysiotherapie Haelen al 40 jaar actief in de regio Haelen-Nunhem-Buggenum. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. fysiotherapie, manueletherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, tapen en bandageren, incontinentietraining, mckenzietherapie, bekkentherapie en de beweegprogramma's voor hartfalen en COPD.

Fysiotherapie Haelen beschikt naast de reguliere behandelruimtes, op de eerste verdieping ook over een nieuw ingerichte fitnessruimte van 200 m2. In een sfeervolle ambiance worden diverse beweegprogramma’s gegeven en ook kunnen hier meerdere kleine groepen van maximaal 10 personen onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut individueel aan hun gezondheid werken.
Fysiofitness is dus voor iedereen die op een verantwoorde manier aan zijn gezondheid wil werken. Er is specifiek aandacht voor uw persoonlijke doelstellingen en eventuele klachten. Iedereen is welkom, ook mensen zonder klachten.

Fysio Haelen - fysiofitnessFysio Haelen - fysiofitness

Naast fysiotherapie ook FysioFitness

Iemand die meer beweegt is minder vaak ziek en voelt zich over het algemeen fitter. Ook is de kans kleiner op het krijgen van chronische ziekten zoals artrose, diabetes of een hartinfarct. Het hoeft dus geen betoog dat bewegen – en dan vooral verantwoord bewegen – uitermate belangrijk is. Vanuit dat gegeven biedt FysioFitness Haelen u een uitgebalanceerd en op u afgestemd trainingsprogramma aan, zodat u uw lichamelijke belastbaarheid, conditie en kracht kunt vergroten.

FysioFitness kan worden ingezet als een onderdeel van uw revalidatie of om blessures of klachten aan uw bewegingsapparaat te voorkomen. Ook werkt FysioFitness ondersteunend bij diëten of om uw algehele fitheid en gezondheid te bevorderen.

Fysiofitness is dus bedoeld voor zowel (ex)patiënten als ook voor mensen die zelfstandig onder goede begeleiding meer willen bewegen.

Fysio Haelen - fysiofitnessFysio Haelen - fysiofitness

FysioFitness op vaste tijden tussen 08.30 en 20.00 uur

Bent u voormalig patiënt of wilt u gewoon zelfstandig onder goede begeleiding van een fysiotherapeut meer bewegen? Dan bent u bij FysioFitness Haelen aan het juiste adres. De fitness vindt bij ons plaats in een geheel nieuw ingerichte oefenzaal op de eerste verdieping van onze fysiotherapiepraktijk. Wij werken in een persoonlijke en gezellige sfeer met de allernieuwste apparatuur van Technogym.

De FysioFitness sessies vinden plaats in de geheel nieuw ingerichte oefenzaal op de 1ste verdieping van onze praktijk voor Fysiotherapie en op vaste tijden in de ochtend, middag en avond, tussen 08.30 en 20.00 uur. Hier werken wij in een persoonlijke en gezellige sfeer met de nieuwste apparatuur van Technogym. Wij hebben voor dit merk gekozen aangezien Technogym robuurste apparatuur levert die verder computergestuurd wordt en voor iedere doelgroep goed toegankelijk is.

Start van het programma

Wij brengen eerst uw wensen en behoeften wat betreft fitnessen in kaart. U krijgt een specifieke intaketest die wordt afgenomen door een fysiotherapeut en aan de hand daarvan wordt uw fitnessniveau bepaald. Uw trainingsprogramma wordt vervolgens volledig afgestemd op uw persoonlijke doelen, mogelijkheden en wensen.
U ontvangt van ons een welness-key waarop uw persoonlijke trainingsprogramma wordt opgeslagen. Deze sleutel geeft automatisch bij elk fitnessapparaat de voor u juiste instellingen aan.

FysioFitness in groepen

Onze fitnessprogramma’s staan bekend om hun ruime, individuele aandacht en er zijn dan ook slechts maximaal 10 deelnemers die tegelijk sporten op vaste tijden onder de professionele begeleiding van een fysiotherapeut.
Iedere sporter draagt tijdens de trainingen een borstband om de hartfrequentie voortdurend te controleren. Wij maken voor u een persoonlijke trainingskaart aan zodat u uw eigen prestaties kunt volgen en zo nodig bijstellen.

Huisregels

Abonnementsvormen

 • Maandabonnement A
  1x per week: € 35,00 per maand
 • Maandabonnement B
  2x per week: € 56,00 per maand
 • Inschrijfkosten
  Intake/ fittest + Welnesskey + elastiek borstband eenmalig: € 35,00
 • Tijdens de trainingen in de sportruimte dient u sportschoenen met schone zolen te dragen. Voor mannen is het niet toegestaan om mouwloze open T-shirts te dragen. Het meenemen van een handdoek en waterbidon wordt geadviseerd.
 • Bezoekers dienen zich volgens de algemeen geldende (fatsoens-)normen en waarden te gedragen.
 • De praktijk behoudt zich het recht voor om personen die aanstootgevend gedrag vertonen te verwijderen uit de praktijk.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw persoonlijke eigendommen. Laat deze dus niet in de wachtruimte of kleedkamer achter.
 • In het geval van calamiteiten dient u de aanwijzingen van het personeel of de hiertoe bevoegde instantie (brandweer, politie) op te volgen.
 • Zonder tegenbericht (niet reanimatie-verklaring) hanteren we in de prakijk een reanimatiebeleid bij hartfalen.

Aanmelden voor FysioFitness

Fysiofitness is een uitgebreid en uitgebalanceerd trainingsprogramma om uw lichamelijke belastbaarheid, kracht en conditie te vergroten

Heeft u interesse in FysioFitness Haelen, maakt u dan een afspraak voor een intaketest.
Hierna bepaalt u zelf op welke dag en op welke tijdstippen u wilt fitnessen.

Bezoek ons

Napoleonsweg 62
6081 AD Haelen

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0475-594057

Openingstijden

Maandag 8.00 tot 21.00 uur
Dinsdag 8.00 tot 19.30 uur
Woensdag 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag 8.00 tot 19.00 uur

Privacy Verklaring

Alle rechten voorbehouden © , Fysio Haelen.
Website beheer en onderhoud door