Rechtstreeks naar de fysiotherapeut

Wanneer u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, zal deze allereerst een screening uitvoeren. Hij onderzoekt en stelt vast of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Blijkt dat niet het geval, dan kan hij u bijvoorbeeld doorsturen naar uw huisarts. Kunt u wel behandeld worden, dan gaat de fysiotherapeut in overleg met u aan de slag. Immers, hoe eerder uw behandeling start, hoe sneller uw herstel kan inzetten.
Nagenoeg alle zorgverzekeraars vergoeden de rechtstreekse toegang naar de fysiotherapie volledig. Op www.defysiotherapeut.com staat vermeld op welke manier de diverse zorgverzekeraars rechtstreekse toegang ondersteunen.
Fysio Haelen - contact

Stuur ons een bericht

Uw naam *
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres *
Uw bericht *

Ik ben akkoord met het gebruik van mijn persoonsgegevens voor het verwerken van mijn aanvraag conform de privacy verklaring.;

I accept the Terms and Conditions.

Route naar Fysiotherapie Haelen

Routebeschrijving vanuit de richting Horn / A2

U rijdt via de Napoleonsweg (N273) naar het noorden richting Venlo. Bij de stoplichten neemt u de afslag Haelen zuid. Via de oude Napoleonsweg rijdt u over het spoor Haelen binnen. U volgt de weg die na 100 meter een boog maakt en overgaat in de Grote Kampweg (richting zwembad). In deze bocht ziet u de praktijk al liggen aan uw rechterzijde. De ruime parkeerplaats is via de poort aan de Napoleonsweg te bereiken.

Routebeschrijving vanuit de richting Venlo / Neer

U rijdt vanuit Venlo over de Napoleonsweg (N273) via Neer richting Haelen en A2. Ga rechts bij het tweede stoplicht in Haelen (Haelen zuid) en vervolg zoals hierboven. Indien u kiest voor de afslag bij het eerste stoplicht rijdt u het dorp binnen via de Aquariusstraat. Indien u deze weg door het dorp vervolgd gaat deze over in de Roggelseweg. Op het eind van de Roggelseweg ligt aan de rechterkant het zwembad “Haelen”. Voor het zwembad slaat u links af de Grote Kampweg in. Na de beek overgestoken te hebben na 2 km ziet u op het eind van de straat aan uw linkerzijde de toegang tot onze ruime parkeerplaats.

Routebeschrijving vanuit de richting Roggel

U rijdt vanuit Roggel via de Roggelseweg Haelen binnen. Meteen aan het begin ligt aan uw linkerkant het zwembad “Haelen”. Sla nu hier rechtsaf de Grote Kampweg in. Na de beek overgestoken te hebben na 2 km ziet u op het eind van de straat aan uw linkerzijde de toegang tot onze ruime parkeerplaats.

Bezoek ons

Napoleonsweg 62
6081 AD Haelen

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0475-594057

Openingstijden

Maandag 8.00 tot 21.00 uur
Dinsdag 8.00 tot 19.30 uur
Woensdag 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag 8.00 tot 19.00 uur

Privacy Verklaring

Alle rechten voorbehouden © , Fysio Haelen.
Website beheer en onderhoud door